Weddingplanner

Waarom een Weddingplanner?

Weddingplanner

  • Willen jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie huwelijk door dit geheel of gedeeltelijk uit te besteden?
  • Willen jullie unieke en creatieve ideeën en een originele styling zodat jullie huwelijk een belevenis wordt?
  • Hebben jullie te weinig tijd om jullie huwelijk zelf te organiseren?
  • Houden jullie van een persoonlijke aanpak en vinden jullie het belangrijk dat jullie wensen centraal staan?
  • Willen jullie de dag van jullie huwelijk intens kunnen beleven?

Doe dan beroep op Ragazzo Weddingplanner. Door mijn kennis en ervaring kan ik jullie helpen met het verwezenlijken van jullie droomhuwelijk. Hoe groot het budget ook is, ik bruis van ideeën om van jullie huwelijksdag iets unieks te maken. Tevens ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste trends en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is.

Welke aanpak hanteer ik als Weddingplanner?

Kennismakingsgesprek

Als Weddingplanner vind ik vertrouwen zeer belangrijk. Daarom zal ik tijdens een kennismakingsgesprek mijn werkwijze toelichten en luisteren naar jullie verwachtingen. Op deze manier leren we elkaar beter kennen en weten we of de spreekwoordelijke klik aanwezig is. Naargelang jullie wensen kan ik de organisatie van jullie huwelijk geheel of gedeeltelijk op mij nemen. Dit eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend

Luisteren, inspireren en adviseren

Tijdens een volgend gesprek overlopen we jullie dag van A tot Z om een beeld te krijgen van jullie droomhuwelijk. Als Wedding Planner ga ik jullie vervolgens inspireren met originele en creatieve ideeën, zodat jullie huwelijk een unieke belevenis wordt. Tevens ga ik jullie informeren over zaken zoals de dagindeling en budgetbeheer. De voorbereidingen van jullie huwelijk lopen ten alle tijden in samenspraak met jullie.

Organiseren

Als Weddingplanner help ik jullie met de zoektocht naar de ideale trouwlocatie, de lekkerste catering en een uniek entertainment. Ik help jullie bij de keuze van het drukwerk en de decoratie. Ik maak afspraken met alle leveranciers (foto, video, bloemist, vervoer, enz…) zodat jullie het mooiste product of de beste dienst voor de meest gunstige prijs krijgen. Om ervoor te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt maak ik een tijdsplanning op en leg alle afspraken vast in een draaiboek.

Coördineren

Als Weddingplanner – Ceremoniemeester coördineer en organiseer ik jullie huwelijksdag en zorg ik ervoor dat alles perfect verloopt. Tevens zorg ik voor de styling van de plechtigheid en het feest. Ik ben het aanspreekpunt voor alle gasten en leveranciers zodat alles op het juiste moment op de juiste plaats staat. Hierdoor kunnen jullie zorgeloos genieten en kunnen jullie de huwelijksdag intens beleven.

Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte