Personeelsfeest

PersoneelsfeestWaarom een personeelsfeest?

Een personeelsfeest is de ideale manier om uw medewerkers bedanken voor de geleverde inzet en hen tegelijkertijd te motiveren om nog beter te doen.

Het zorgt ervoor dat de teamgeest bevorderd wordt en dit resulteert rechtstreeks in betere resultaten op de werkvloer. Gemotiveerde medewerkers zijn dan ook de sleutel tot succes.

Uiteraard wil u uw medewerkers dan ook verrassen met een origineel en onvergetelijk personeelsfeest waar nog lang over nagepraat wordt. Hier kan Ragazzo u bij helpen. Met onze jarenlange ervaring weten we steeds de origineelste concepten te bedenken tegen de scherpste prijs. Wij maken van uw personeelsfeest een belevenis. Tevens is het ook mogelijk om  van uw personeelsfeest een themafeest te maken.

Het bedenken van originele en creatieve concepten tegen de scherpste prijs is onze doelstelling.

Hoe gaan we te werk?

Intake

Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek gaan we luisteren naar uw behoeften om te kijken hoe wij u kunnen helpen. We proberen een goed beeld te krijgen van de doelgroep en gaan u inspireren met een aantal voorstellen.

Prijsofferte

Vervolgens ontvangt u van ons een uitgewerkt concept met een transparante prijszetting. Indien nodig passen wij het voorstel aan aan uw wensen.

Uitwerking

Na goedkeuring leggen wij alle leveranciers (locatie, catering, dj, decoratie, animatie, enz…) vast en stellen een draaiboek op. Alle beslissingen worden steeds aan u voorgelegd zodat u volledige controle houdt over uw personeelsfeest.

Personeelsfeest

Tijdens het feest houden we de touwtjes stevig in handen en zorgen ervoor dat alles perfect verloopt terwijl u zorgeloos kan genieten.

Kost personeelsfeest

Ragazzo staat voor een eerlijke en open communicatie.  Alle offertes van leveranciers krijgt u te zien en u betaalt rechtstreeks aan de leveranciers. Voordeel hiervan is dat alle kortingen die wij kunnen bedingen rechtstreeks in uw voordeel worden verrekend.

Ragazzo verzorgt ook de organisatie van uw sinterklaasfeest, nieuwjaarsreceptie, jubileum of personeelsfuif!

Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte