Wie zijn we?

image-2Mijn naam is Tim Peeters en ik ben zaakvoerder van Ragazzo. Een tiental jaar geleden was ik tewerkgesteld als productieleider. Ik kreeg van mijn toenmalige werkgever de kans om een personeelsfeest te organiseren. De zoektocht naar een originele locatie, het creëren van een unieke sfeer en het zien van glunderende gezichten hebben ervoor gezorgd dat ik mijn passie ontdekt had.

Niet veel later ben ik dan ook zelf gestart met de organisatie van evenementen. Heden heb ik meerdere evenementen georganiseerd van meer dan 1000 bezoekers. Of het een feest is van 20 of 1000 bezoekers,  het blijft voor mij een uitdaging om er iets onvergetelijks van te maken.

Het creëren van een belevenis is een zeer belangrijk gegeven. Wil u een stijlvol traditioneel feest of eerder een themaparty? Ik zorg niet alleen voor de organisatie, maar ook voor de styling en decoratie van uw evenement.

Ik heb tevens de opleiding van preventieadviseur niveau 2 gevolgd.

Naast Ragazzo ben ik ook actief als oprichter-organisator bij Legendary Events vzw. Hiermee organiseren we grootschalige evenementen zoals o.a. de 30 plus fuif. Ga zeker eens kijken op onze website.

Uw huwelijk of evenement is onze passie!

Het team

Over ons