Bedrijfsevent

BedrijfsfeestenWaarom een bedrijfsevent organiseren?

U wil uw klanten verwennen en uw product in de kijker zetten? U wil een nieuw product lanceren of de opening van een nieuw gebouw vieren. Wij willen u daar graag bij helpen.

Door het organiseren van een bedrijfsfeest vergroot u uw naambekendheid en versterkt u de emotionele binding met uw klanten. Dit heeft tot gevolg dat uw bedrijfsimago verbetert en uw omzet gestimuleerd wordt. 

Om dit te realiseren gaan we een origineel concept bedenken dat gericht is op uw doelgroep en dat een duidelijke relatie heeft met uw product of dienst.

Het bedenken van originele en creatieve concepten tegen de scherpste prijs is onze doelstelling.

Hoe gaan we te werk?

Intake

Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek gaan we luisteren naar uw behoeften om te kijken hoe wij u kunnen helpen. We proberen een goed beeld te krijgen van de doelgroep en gaan u inspireren met een aantal voorstellen.

Prijsofferte

Vervolgens ontvangt u van ons een uitgewerkt concept met een transparante prijszetting. Indien nodig passen wij het voorstel aan aan uw wensen.

Uitwerking

Na goedkeuring leggen wij alle leveranciers (locatie, catering, dj, decoratie, animatie, enz…) vast en stellen een draaiboek op. Alle beslissingen worden steeds aan u voorgelegd zodat u volledige controle houdt over uw bedrijfsfeest.

Bedrijfsfeest

Tijdens het feest houden we de touwtjes stevig in handen en zorgen ervoor dat alles perfect verloopt terwijl u zorgeloos kan genieten.

Kost bedrijfevent

Ragazzo staat voor een eerlijke en open communicatie. U betaalt ons enkel voor de geleverde diensten. Alle offertes van leveranciers krijgt u te zien en u betaalt rechtstreeks aan de leveranciers. Voordeel hiervan is dat alle kortingen die wij krijgen niet bij ons terecht komen maar rechtstreeks in uw voordeel worden verrekend.

Ragazzo is dan ook uw partner bij de organisatie van uw klantenevenement!

Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvende offerte